Conference League

Τσακίρης: «Τα ερωτηματικά σε ''8'' και ''10'' για την ενδεκάδα της ΑΕΚ με Νόα - Μόνο φευγάτος δεν δείχνει ο Πινέδα»

Για το θέμα με τον Ορμπελίν Πινέδα και τα δεδομένα που υπάρχουν για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο εκτός έδρας ματς με τη Νόα (06/08, 19:30) μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα που δεν λέει να τελειώσει μετά τις τοποθετήσεις είτε του μάνατζερ του, είτε ανθρώπων της Μοντερέι, αλλά και στις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι με τη Νόα (06/08, 19:30) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Διονύση Καππάτο, ξεκαθάρισε τα δεδομένα με τον Μεξικανό και ποιες προϋποθέσεις υπάρχουν για να κινηθεί νομικά η «Ένωση», τονίζοντας από την άλλη ότι η εικόνα του 28χρονου δεν είναι ενός φευγάτου παίκτη και φαίνεται τόσο στις προπονήσεις με την επαγγελματικότητα που βγάζει, όσο και με τη συμπεριφορά του γενικότερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για την αναμέτρηση στην Αρμενία υπογράμμισε ότι τα ερωτηματικά βρίσκονται στη θέση μπροστά από το αμυντικό χαφ και σε εκείνη πίσω από τον επιθετικό, με προβάδισμα να έχει ο Λιούμπισιτς για το ''8'' ενώ υποψηφιότητα για τις δύο θέσεις βάζουν και οι Μάνταλος, Πινέδα, Περέιρα και Λαμέλα, ενώ για τον τελευταίο έκανε λόγο πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x